گل نرگس
 
   



 

با دشمن چه باید کرد

آیت الله شیخ مرتضی زاهد، برای نماز خواندن آماده شده بود. آن شب یکی از جلسات هفتگی وی برقرار بود. به طور معمول در این جلسات، ابتدا دوستان نمازهای مغرب و عشا را به امامت او می‌خواندند و سپس از روی رساله مراجع تقلید زمان، مسایل شرعی را بیان می‌کردند و بعد، سخنان و موعظه‌های ایشان از روی کتب حدیثی شروع می‌شد؛ اما آن شب، نمازهای او عادی نبود. به خوبی پیدا بود فکر و حواسش جمع و جور نیست؛ انگار چیزی فکر و اندیشه او را به خود مشغول کرده بود. این حالت، در منبر و در صحبت‌های او بیشتر مشهود بود. همه فهمیده بودند فکر و حواسش جای دیگری است.

آن جلسه تمام شد؛ اما پریشانی‌های معظم له حتی در خیابان هم، همچنان ادامه داشت.

خدایا! آقا شیخ مرتضی زاهد را چه شده است؟ آیا او مریض و بیمار شده است؟!

دوستان و رفقای او نیز با نگرانی می‌گفتند: بیایید برویم دکتر … چرا این جوری شده‌اید؟!

و آقا شیخ مرتضی فقط جواب می‌داد: نه، نگران نباشید؛ چیزی نیست.

خدایا! به راستی چه شده است؟ در فکر و درون او چه می‌گذرد؟ چه چیزی او را این چنین مضطرب و سردرگم کرده است؟!

چند روز بعد در جمعی که حاج آقا تقی کرمانشاهی1 نیز حضور داشت، حالت‌های آقا شیخ مرتضی نزدیک بود مشکل ساز شود؛ اما باز هم در پاسخ می‌گفت: نگران نباشید.

آن شب، حاج آقا تقی از روی نگرانی و دلواپسی می‌گوید: «چه می‌فرمایید آقا! شما حواس پرتی پیدا کرده‌اید؛ ما را نگران کرده‌اید! ما حق داریم نگران باشیم و بدانیم چه شده است!»

آقا شیخ مرتضی چاره‌ای جز جواب دادن نداشت. او با دلواپسی‌ها و نگرانی‌های دوستان و رفقای با وفا و با صفایش رو به رو شده بود و می‌بایست آنچه را که در دل داشت برای آن‌ها فاش کرده و آن‌ها را از نگرانی بیرون می‌آورد.

وی، با همان حال و هوای پریشان و نگرانش جواب داد: «راستش چند روز پیش از این، حدیثی را خواندم؛ حدیثی از حضرت رسول اکرم(صلی الله علیه وآله وسلم).»

حاج آقا کرمانشاهی و همه دوستان و رفقایی که در اطراف آقا حلقه زده بودند، خاموش و مبهوت مانده بودند. همگی از این جمله شگفت زده شده بودند. به راستی این چه روایت و حدیثی است که آقا شیخ مرتضی را با آن همه تقوا و اخلاص به این حال و روز انداخته بود؟!

آقا شیخ مرتضی زاهد ادامه داد: «در آن حدیث، پیامبر خدا(صلی الله علیه وآله وسلم) به حضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام) می‌فرماید:
«یا علی به اندازه‌ای که تو با خوبی‌ها و راه‌های هدایت آشنایی داری، شیطان نیز به همان اندازه با همة بدی‌ها و راه‌های گمراهی و ضلالت در زمین و آسمان آشنایی دارد…»

و سپس آقا شیخ مرتضی زاهد با نگرانی و اضطراب، به آرامی و زیر لب گفت: «… و من با این شیطان چه کنم؟»
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
و نعوذ بالله من الشیطان الرجیم2
—-
1 . حاج آقا تقی کرمانشاهی، یکی از علمای محترم تهران بود [از خاندان آل آقا از نوادگان مرحوم آیت الله العظمی وحید بهبهانی] که برای مصاحبت و استفاده از آقا شیخ مرتضی، همه شئونات خود را فراموش کرده و با این مرد الهی همراه شده بود.
2 . آقا شیخ مرتضی زاهد، محمد حسن سیف اللهی، قم، مسجد مقدس جمکران، پنجم، 1387ش، ص 153.

موضوعات: علما وبزرگان, اخلاق, احادیث  لینک ثابت
[چهارشنبه 1396-10-06] [ 01:06:00 ب.ظ ]




🔆 وقتی از حبّ به دنیا تخلیه شدی، ولی الله اعظم (عج) دستت را می ‌گیرند. مگر کسی که حبّ دنیا، چه مالش و چه جاهش پیکره ‌اش را گرفته باشد، می ‌تواند خدمت امام زمان «صلوات الله علیه»، برسد تا حضرت ایصال به مطلوب بفرمایند؟! 
🔆 لذا در باب انتظار فرج که روایات بسیار داریم که افضل اعمال است، چه کسی می‌تواند منتظر باشد؟ 

کسی که حبّ دنیا دارد؟ اگر امام زمان(صلوات ‌الله‌ علیه) تشریف بیاورند، حاضرم دست از همه چیز بردارم و هر امر فرمودند بگویم: چشم؟ اگر این‏چنین شویم، بی برو برگرد دستمان را خواهد گرفت، چه چشم ظاهری ببیند، چه نبیند. اینجا است که عبادات‌ روح می ‏گیرند و طاعات‌ مغز پیدا می‌ کنند و از پوست بودن خارج می‏ شوند.
🔆 اگر کسی این حالت در آن نباشد، منحرف است. زیرا این‏گونه بودن طبق موازین است، لذا در روایات متعدّد داریم که اگر کسی امام زمانش را نشناسد، « مَاتَ‏ مِيتَةً جَاهِلِيَّة»، به مرگ جاهلیّت مرده است.
🌸خدایا بحقّ مهدی موعودت؛ یعنی موجودی که الآن محبوبترین موجودات نزد تو است، دست ما را از دامن او کوتاه مکن!
مهدی_موعود

ایصال_به_مطلوب

موضوعات: علما وبزرگان, امام زمان  لینک ثابت
[یکشنبه 1395-12-01] [ 09:28:00 ب.ظ ]




🌺انتظار سازنده، تحرک بخش و تعهد آور، همان انتظار راستینی است که در روایات از آن به عنوان «با فضیلت‌ترین عبادت» یاد شده است. از آیات و روایات استفاده می‌شود که ظهور حضرت مهدی علیه السلام، حلقه‌ای است از حلقه‌های مبارزه اهل حق و اهل باطل که به پیروزی اهل حق منتهی می‌شود. سهیم بودن یک فرد در این سعادت، موقوف به این است که آن فرد، عملاً در گروه اهل حق باشد. شهید مطهری رحمه الله می‌نویسد:
«در روایات اسلامی، سخن از گروهی زبده است که به محض ظهور امام علیه السلام به آن حضرت می‌پیوندند. بدیهی است که این گروه ابتدا به ساکن خلق نمی‌شوند و به قول معروف از پای بوته هیزم سبز نمی‌شوند بلکه] معلوم می‌شود در عین اشاعه و رواج ظلم و فساد، زمینه‌هایی عالی وجود دارد که چنین گروه زبده را پرورش می‌دهد.
این خود می‌رساند که نه تنها حق و حقیقت به صفر نرسیده است؛ بلکه فرضاً اگر اهل حق از نظر کمیت قابل توجه نباشد، از نظر کیفیت ارزنده‌ترین اهل ایمانند و در ردیف یاران سیدالشهداء علیه السلام.»
(قیام و انقلاب مهدی علیه السلام،ص۵۶)

موضوعات: علما وبزرگان, امام زمان  لینک ثابت
[پنجشنبه 1395-11-28] [ 11:39:00 ب.ظ ]




🍃آیــت الله محمدتقی بهجت :
🔆 صـلوات منهـدم ڪـننده گـناهان اسـت .
🔆 ایـن روایـت در ڪـتاب << جامـع الاخـبار >> از رسـول اڪـرم نـقل شـده اسـت :
 (( مـَنْ صـَلَّی عَـلَیَّ مـَرَّةً ، لَمْ یَبْـقِ لَـهُ مِـنْ ذُنُـوبِه ذَرَةَ )).
هـر ڪـس یـڪ بـار بـر مـن صـلوات بـفرسـتد ، یـڪ ذره از گـناهانـش بـاقـی نـمی ماند .

موضوعات: علما وبزرگان, اخلاق  لینک ثابت
[چهارشنبه 1395-11-27] [ 10:16:00 ق.ظ ]




🌹آیت الله حق شناس: 
🍃پنج چيز قلب را منور مى‌كند: كثرت قرائت سوره ی مباركه‌ی توحيد، كم خوردن، مجالست با علماء و دانشمندان دين، رفتن به مساجد و نماز شب.

موضوعات: علما وبزرگان, اخلاق  لینک ثابت
[سه شنبه 1395-11-26] [ 11:58:00 ب.ظ ]
1 2
 
   
 
مداحی های محرم