گل نرگس
 
   



حسینی باش نه هیئتی…

🔸آیت الله بهجت به جوانان تاکید داشتند که: 

حسینی بشوند نه هیئتی!! چون اگه گرم هیئت بشید حسین‌تون رو اونجوری که خودتون دوست دارید و باب میلتون هست می سازید و هرکس با میل شما مخالف باشه میگه با امام حسین(ع) مخالف هستش…
🔸ولی اگه حسینی باشید هیئت و رفتارتون رو برمبنای امام حسین (ع) می سازید!! هیئتی شدن کاری نداره،کافیه ریش بذارید و با پیراهن مشکی از این هیئت به اون هیئت برید.. حسینی شدن هستش که مشکله..

موضوعات: مناسبتی, اخلاق, سخنان بزرگان  لینک ثابت
[جمعه 1397-06-30] [ 05:05:00 ب.ظ ]




امام زمان (ع) پدر رؤوف و مهربانِ امت …‍
 💢استاد فاطمي نيا :

🔻نبايد امام زمان (عليه السلام) را در ذهن افراد يك انسان خشني معرفي كرد كه شمشير به دست گرفته و مي خواهد همه را گردن بزند ! اين نحوه جلوه دادن مقام امام بسيار خلاف واقع است!
🔻امام پدر واقعي امت است ، درياي رأفت و رحمت است؛ حضرت مظهر اسم رحمن و رحيم خداست و براي هدايت افراد آمده است نه كشتن آنها ! البته چون حكومت حضرت مهدي(ع) ، حكومت جهاني است ، اگر كافر و معاندي مزاحم بسط عدل و رحمت شود ، آن مزاحم را بر ميدارند. ميكروب بايد از بين برود چون براي سلامتي ديگران ضرر دارد.
🔻بايد مشتاق ظهور حضرت بود و با تهذيب نفس و تقوا و دعا ، خود را براي آن مهيا و آماده كنيم تا باظهور خود عالم را پر از نور و سرور و بركت و رحمت و معارف و توحيد بگرداند.

موضوعات: امام زمان, علما و بزرگان, سخنان بزرگان  لینک ثابت
[دوشنبه 1396-09-13] [ 01:40:00 ب.ظ ]




بهتر نیست هزینۀ زیارت امام حسین(ع) را خرج فقرا کنیم؟

1️⃣ پاسخ_اول: با برگشت هزینه و افزایش روزی، صدقۀ بیشتری می‌توانید بدهید!
🔻بنا به روایات متعدد، کسی که به زیارت امام حسین(ع) برود، اولا هزینه‌ای که صرف کرده برمی‌گردد، ثانیا رزق و روزیش زیاد می‌شود. بنابراین با رفتن به زیارت حسین(ع)، بیشتر می‌توانیم به فقرا کمک کنیم.
🔻امام صادق(ع): زيارت حسین رزق را زیاد می‌کند، و آن چه برای زیارت هزينه کرده باشد، برمی‌گردد. امام باقر(ع): شیعیان ما را به زیارت قبر حسین امر کنید. زیارت قبر حسین، روزی را زیاد و بلاهای سخت را دفع می‌کند.(تهذیب، ج۶، ص۴۵ و ۴۲)

2️⃣پاسخ_دوم: با شرکت در «اردوی افزایش قدرت و موفقیت»، بیشتر می‌توانید به فقرا کمک کنید!
🔻الف) افراد موفق برای کسب درآمد بیشتر و موفقیت در زندگی، مهارت‌ها و توانایی‌های خود را با شرکت در دوره‌های آموزشی افزایش می‌دهند. آنها می‌دانند چند برابر وقت و هزینه‌ای که برای این دوره‌های صرف می‌کنند، به زودی برمی‌گردد. 
🔻ب) از جمله ویژگی‌ها کلیدی برای موافقیت در هر کاری، «حُسن خُلق، خستگی‌ناپذیری و سخت‌کوشی» است. امام صادق(ع): خوش‌خلقی روزى را زياد مى‏كند(الزهد، ص۳۰)
🔻ج) ما در زیارت امام حسین(ع) به بالاترین الگوهای فداکاری و خستگی‌ناپذیری، احترام، توجه، و ابراز محبت می‌کنیم، و اراده و انگیزۀ ما برای فداکارای و .. تقویت می‌شود و به این صفات نزدیک می‌شویم. در اربعین، علاوه به اینها، زیباترین جلوه‌های این صفات را در مسیر پیاده‌روی تماشا می‌کنیم و لذت می‌بریم و کمی هم از خودمان خجالت می‌کشیم؛ آنگاه با انگیزه و ارادۀ بیشتری برای بهتر شدن تلاش و تمرین می‌کنیم. پیاده‌روی اربعین یک دورۀ ویژه برای زندگی و کسب و کار موفق است. با یک زندگی موفق‌تر، حتماً به دیگران هم بیشتر می‌توانیم کمک کنیم.
حجت الاسلام پناهیان

 

موضوعات: سخنان بزرگان  لینک ثابت
[چهارشنبه 1396-08-03] [ 07:22:00 ب.ظ ]




🌹 موانع استجابت دعا 🌹

✴️ استاد حسین انصاریان :
🌏 حضرت امام سجاد (عليه السلام) ۷ گناه را از موانع استجابت دعا مى داند :
1⃣👈 نیّت بد.

2⃣👈 صفات پنهانى زشت.

3⃣👈 دو رويى و نفاق با برادران دينى.

4⃣👈 باور نداشتن و از دست رفتن اوقات آنها.

5⃣👈 به تأخير انداختن نمازهاى واجب تا گذشتن و از دست رفتن اوقات آنها.

6⃣👈 ترك نيكى و صدقه كه وسيله تقرّب به خداست.

7⃣ 👈 به كار بردن كلمات زشت و ركيك در گفتار با مردم و آلوده بودن زبان به فحش و ناسزا.

موضوعات: اخلاق, احادیث, سخنان بزرگان  لینک ثابت
[شنبه 1396-07-29] [ 11:29:00 ب.ظ ]




ضعف‌های خواص عصر امام حسین(ع)

✳️ مهم‌ترین عنصر برای ارائه‌‌ی تحلیل درست از مسائل،آگاهی است. متأسفانه پس از رسول خدا(ص)، جامعه از اهل‌بیت(ع) که منبع آگاهی بودند، دور نگه داشته شدند؛ با این شعار که قرآن ما را بس است (حسبُنا کتاب الله)، درحالی‌که رسول خدا(ص) فرموده بود: «کتاب‌الله و عترتی».
💢 ما در جامعه‌ی اسلامی، از صدر تا همین الآن، هم با ضعف تحلیل مواجه هستیم و هم با «فقدان تحلیل». این خودش عوامل متعددی دارد. یکی همان اندیشه‌ی جبر بود که عرض شد. اندیشه‌ی جبر جامعه را دعوت می‌کند به پذیرش «هرآنچه اتفاق می‌افتد». لذا افراد جامعه اصلاً تحلیل نمی‌کنند که یزید چه‌کسی است؟ و من بر چه اساسی باید ولایت یزید را بپذیرم؟ امام حسین(ع) در همین‌جا شروع کرد به روشنگری و فرمود وقتی «مثل یزید» فرمانروای امت اسلام شد، باید فاتحه‌ی اسلام را خواند: «إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ وَ عَلَى الْإِسْلَامِ السَّلَامُ إِذْ قَدْ بُلِیَتِ الْأُمَّةُ بِرَاعٍ مِثْلِ یَزِیدَ.» (ابن‌اعثم، الفتوح، ج۵، ص۱۷). این تحلیل خیلی عمیقی است: اگر مثل یزید حاکم مسلمانان باشد، باید فاتحه‌ی اسلام را خواند. اما متأسفانه جامعه با این تحلیل بسیار عمیق و دقیق و درست، خیلی خیلی فاصله داشت.
حجت‌الاسلام دکترمنتظری مقدم

موضوعات: ائمه, سخنان بزرگان, ashura, ashura  لینک ثابت
[سه شنبه 1396-07-04] [ 05:43:00 ب.ظ ]
1 3 4